NIEUW: de masterclass Sweat & Breathe in samenwerking met The Barn. Benut je volledige potentie, schrijf je hier in.

Bedrijven van de toekomst gaan mee in

de ontwikkeling van het bewustzijn van de mens

0ntdek

verwonder

Ontdek onze business retreats

Werkgeluk, de fysieke, mentale en emotionele gezondheid op de werkvloer, de persoonlijke groei van medewerkers en echt betekenis kunnen geven aan dat wat je doet, zijn actuele thema’s die steeds meer serieuze aandacht vragen binnen bedrijven.

Bewustzijn speelt binnen deze thema’s een hele belangrijke rol.

Ga je aan de slag met het vergroten van het bewustzijn van mensen? Dan kan dit effect hebben op zoveel aspecten van iemands dagelijkse leven. Denk aan het verlagen van stress, het verhogen van creativiteit en focus, weer in verbinding zijn met jezelf en je omgeving, meer werkgeluk en een betere balans werk en privé.

Download de Business Brochure

Ontvang binnen 24 uur de brochure in je mail!

Mogelijkheden& voorbeelden

Workshop Bewustzijn

Volg op locatie of in The STUDIIO een workshop waarin medewerkers in het moment worden geïnspireerd en kunnen ervaren wat het vergroten van hun bewustzijn voor hen kan betekenen.

Binnen deze workshop staan impactvolle kennis, technieken en tools op het gebied van meditatie, adem en / of schrijf- en visualisatieoefeningen centraal.

Business retreat

Tijdens een offline dag gaan we samen in The STUDIIO aan de slag met tools voor meer bewustzijn. 

Het programma vullen we samen in en kan een combinatie zijn van kennis, ervaring aangepast op de actuele thema’s en kernwaarden van jouw team of bedrijf. 

Een volledig ontzorgde dag waarin medewerkers geïnspireerd en met praktische tools voor op de werkvloer en in het dagelijkse leven weer naar huis gaan.

Op maat programma

In overleg creëren we samen een impactvol programma met verschillende workshops waarin belangrijke onderwerpen door verschillende sprekers aan bod komen.

De workshops wisselen zich af met waardevolle offline retreatdagen in The STUDIIO en online, praktische tools voor op de werkvloer of in het dagelijkse leven. 

Écht impactvol met jouw team en bedrijf aan de slag?

Laten we praten

Mooiewoorden

“We hebben onlangs genoten van een erg fijne en rustgevende meditatie en breathworksessie van Mireille op het Hearst kantoor. Het was aan het einde van de werkdag dus iedereen zat hoog in de energie toen ze aankwamen in de meditatie ruimte. De rustgevende stem van Mireille, professionele begeleiding en aanpasbaarheid van de meditatie per persoon op basis van behoeften maakten deze ervaring erg waardevol

Een perfecte manier om het team tot rust te laten komen en te laten landen in hun eigen lichaam. We kregen achteraf van meerdere medewerkers te horen dat ze niet hadden verwacht dat een meditatie zoveel kon doen met hun gemoedstoestand. Een aanrader voor bedrijven die streven naar een gebalanceerde en positieve werkomgeving waarbij het welzijn van hun medewerkers voorop staat!”

~ Hearst Nederland

a safe haven for

a conscious pause

Hi, je bent al een tijdje onze website aan het ontdekken, dus

Neem een korte, bewuste pauze

een waardevol moment om te vertragen

vertraag

ontspan