NIEUW: de masterclass Sweat & Breathe in samenwerking met The Barn. Benut je volledige potentie, schrijf je hier in.

Laat het alledaagse rusten en gun jezelf

een moment van vertraging, verstilling en diepe ontspanning

Groepslessen

In The STUDIIO vind je verschillende groepslessen met yoga, meditatie en ademwerk. 

Alle lessen zijn 45, 60 of 75 minuten met een maximum van 12 personen, voor iedereen toegankelijk van startende tot en met ervaren yogi’s

Ga op ontdekking om in te voelen welke les op dit moment het beste bij je past.

In deze les ervaar je twee verschillende stijlen die samenkomen in één practice. Yin yoga richt zich op het bindweefsel en nodigt je uit dieper te zakken in je lichaam door 3 tot 5 minuten in een houding (laag bij de grond) te verzachten. En in yang yoga beweeg je dynamisch en bewust van de ene houding naar de andere houding met meer aandacht op het versterken van je lichaam en het ervaren van je (innerlijke) kracht.

Yin Yang yoga

Waar bewuste intentie en diepe ontspanning elkaar ontmoeten

Onze adem is een krachtige tool die er altijd is, maar waar we ons niet altijd bewust van zijn. In deze les onderzoeken we samen verschillende ademtechnieken die je helpen bewuster te ervaren hoe je ademt en wat jouw eigen ademritme is. Dit prachtige bewustzijn kun je meenemen je dagelijkse leven.

Bewuste Adem

Daar waar je adem beweegt, ervaar je leven
In deze les bewegen we door yin en / of rustige yang houdingen om te aarden en dieper in ons lichaam te zakken. Vanuit daar spelen we met een mooie ademtechniek om het lichaam op andere energielagen te openen. De technieken en houdingen wisselen per les, afhankelijk van het thema, de groep of het momentum.

Yoga & Adem

Verzacht in je lichaam en geef je adem de ruimte

Een zacht-dynamische les waarin beweging en adem vloeiend samengaan. Het tempo in deze les is lager waarbij vertraagde en bewuste bewegingen uitnodigen om zowel de houdingen, het lichaam als ook de adem nog meer te ervaren en voelen. Waarbij elke les in de studio uitnodigt te verzachten, is deze les daarin nummer 1; verzachten in beweging.

Zachte flow

In een vertraagde beweging groeit bewustwording

Restorative is een helende les waarin je de uitnodiging ontvangt om te voelen en ontspannen tot in de diepere lagen van jezelf. Zo ga je op innerlijke ontdekkingsreis in verstilling en vertraging, om in rust bewust te voelen wat er gevoeld wil worden. En wellicht juist datgene te voelen en verzachten waar je in je dagelijkse leven soms even aan voorbij bent gegaan.

Restorative yoga

In rust kan én mag je voelen

In yin yoga blijf je laag bij de grond en ga je op reis in je eigen lichaam door houdingen 3 tot 5 minuten aan te houden. De houdingen richten zich met name op het bindweefsel rondom gewrichten en organen en de energiebanen in je lichaam. Je leert je grenzen te ervaren en daar bewust en liefdevol mee te spelen.

Yin Yoga

Verzachten en diep ontspannen in jezelf

Het langer aanhouden van de yin houdingen dient als aardende, voedende en openende basis om vanuit een diepere connectie in het lichaam nog meer te ontspannen in de begeleiding van Nidra. Nidra vertaal je als ‘slaap van de yogi’. Tijdens Nidra lig je op je rug en luister je naar een begeleidende stem die je meeneemt op reis door de verschillende lagen van je bewustzijn.

Yin & Nidra

Voel, verbind & laat diepere ontspanning toe 

Ontdek spelenderwijs hoe meditatie je aandacht brengt naar je innerlijke wereld. Je leert je bewustzijn te vergroten van wat er zoal in je lichaam gebeurd: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. En je ontvangt tools om daarmee om te gaan.

Meditatieles

Zoals de oude yogi’s het beschreven; meditatie is ‘jezelf herinneren’. 

Een vurige-vertraagde dynamische les waarin een aaneenschakeling van geaarde houdingen zorgen voor core activatie en het aanwakkeren van het innerlijke vuur. De combinatie van vertraagde beweging en de intensiteit van de houdingen zorgen ervoor dat dit een krachtige, speelse, full body practice is. Stap aan het einde van de les geaard en energiek weer stralend de mat af!

Vurige flow

Gun jezelf in de vertraging de ruimte om bewust je innerlijke vuur aan te wakkeren

Privélessen

In The STUDIIO heb je ook de mogelijkheid om privélessen te volgen om jezelf de tijd en ruimte te gunnen om begeleidt nog meer de kracht van yoga, meditatie en ademwerk te ervaren en in je dagelijkse leven te brengen. 

Een privéles yoga en/of meditatie is een uitnodiging om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Een reis die je maakt omdat je een mooi leven niet bedenkt of bezit; een mooi leven ontdek je en ervaar je. En dat begint bij jou.

Privéles yoga en meditatie

Ervaar de kracht van verbinding en open de ruimte om te ervaren.
In een ademsessie ga je begeleid op reis in je lichaam en je bewustzijn om zo nog meer in contact te komen met wie en wat je daadwerkelijk bent. Door bewust te ademen, kan de energie stromen. Nieuwe levensenergie ademen we in en dat wat ons niet dient laten we los bij de uitademing.

Privé Sessie Ademwerk

Daar waar je de adem heen beweegt, ervaar je leven 
a safe haven for


a conscious pause

Hi, je bent al een tijdje onze website aan het ontdekken, dus

Neem een korte, bewuste pauze

een waardevol moment om te vertragen

vertraag

ontspan