Dit is een extra balk bovenaan de pagina om een boodschap te delen met een link.

Studiovoor yoga, meditatie, adem en stilte in Lijnden

OverThe STUDIIO

The STUDIIO is dé plek waar je mag vertragen, verstillen en diep kunt ontspannen. Een ontmoetingsplek waar alles erop is gericht om bewust te pauzeren en op ontdekkingsreis te gaan in jezelf.

In de rustig vormgegeven ruimte van The STUDIIO word je uitgenodigd om te verzachten, je aandacht naar binnen te keren en diep te zuchten. De esthetiek in de verschillende vormen, materialen, geuren en tonen prikkelen je zintuigen liefdevol en zijn erop gericht je te raken en in contact te brengen met je gevoel.

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen

The STUDIIO biedt verschillende privé- en groepslessen, workshops, retreats en events op het gebied van yoga, ademwerk, meditatie en stilte. Je kiest wat voor jou passend voelt in jouw ontdekkingsreis om vertraging in je dagelijkse levensritme te brengen. Dit is de plek waar je het bewust pauzeren leert ervaren, erin kunt groeien en tools ontvangt om de ervaringen op een speelse manier door te laten stromen in je dagelijkse leven.

The STUDIIO is gevestigd in een industrieel pand in Lijnden, naast Amsterdam en Haarlem, om de hoek van de A9. The STUDIIO kun je bestempelen als de ‘hidden gem’ in Lijnden. Je kunt de locatie goed bereiken met de auto en er is gratis parkeerplek rondom het pand.

In hetzelfde gebouw is The Barn Sport & Health gevestigd, de ‘grotere broer’ van The STUDIIO, een partner met eenzelfde missie; vitaliteit en gezondheid voor een mooier en kwalitatief leven. Naast professionele trainers hebben zij ook een gespecialiseerde fysio in-house. Bij The Barn druk je op jouw play-knop en bij The STUDIIO druk je pause in. 

0ntdek

verwonder

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen

OverMireille Wortel

Al van jongs af aan stelde ik mezelf regelmatig de vraag: ‘dit’ kan toch niet zijn waar de wereld, het leven, over gaat? School, daarna werken en mooie spullen kopen. Het voelde alsof ik continu met een heel klein brilletje naar de grootsheid van mijn leven mocht kijken. En eigenlijk, in dit huidige moment, stel ik mezelf soms nog steeds die ene mooie vraag. 

Na een aantal intense gebeurtenissen op mijn levenspad vond ik mijn eigen waarheid en antwoorden in de wereld van yoga, meditatie, ademwerk en stilte. Ik mocht voelen en ervaren dat het eigenlijk niet gaat om wat we op de yogamat of het meditatiekussen doen, maar hoe we de verkregen inzichten en het zelfbewustzijn meenemen in het dagelijkse leven. En wauw, wat heeft het mijn leven en het leven van mijn gezin mooier, gelukkiger en rijker gemaakt.

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen

Ik ben yoga teacher, meditatiecoach, ademcoach en mentor in bewustzijn. Mijn reis in yoga begon ruim 11 jaar geleden tijdens een coachingstraject in de corporate wereld waar ik als freelancer in marketing & communicatie rondliep. Tijdens die eerste yogales werd ik op slag verliefd. De eerste jaren was mijn yoga- en meditatie practice met name voor mezelf ondanks de uitnodiging vanuit mijn omgeving om les te geven. Het was uiteindelijk een bijzondere en intense gebeurtenis in mijn gezinsleven en vooral de helingsperiode erna op de mat die ervoor zorgde dat ik de overstap maakte van de corporate wereld naar de wereld van spiritualiteit en bewustzijn. En het verlangen voelde de kracht en rijkheid van de verkregen inzichten in mijn leven ook met anderen te delen. 

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen

In 2022 kwam ineens de mogelijkheid op mijn pad om de ruimte in Lijnden te vullen met wat ik voel dat de wereld zo hard nodig heeft. Een plek waar je wordt uitgenodigd te vertragen, te verstillen en diep te ontspannen. Een ruimte waar je je veilig voelt om je terug te trekken en op ontdekking te gaan in een wereld die ook aandacht verdiend; jouw innerlijke wereld. 

Ik voel dat het waardevol en op zijn plek is om hier ook mijn eigen teachers, gidsen, mentors, mede-studenten en -teachers te bedanken die de afgelopen jaren op mijn pad zijn gekomen. En nog steeds zijn. ‘We walk eachother home’. Dank je wel. 

Heel graag verwelkom ik je in The STUDIIO. Voor een les, een event, een gesprek of zomaar om even de ruimte te proeven, ruiken, horen, voelen en ervaren. 

The STUDIIO draagt bij aan een wereld waarin lichtheid, vrijheid, liefde en verbinding de norm mogen zijn.

We beginnen klein, bij jou. The STUDIIO leert je de kunst van bewust pauzeren, helpt je leefritme vertragen en je wereld verlichten. We bieden je de tools, inzichten, inspiratie en begeleiding die je daarvoor nodig hebt.

Hi, je bent al een tijdje onze website aan het ontdekken, dus

Neem een korte, bewuste pauze

een waardevol moment om te vertragen

vertraag

ontspan