Een mooi leven bedenk of bezit je niet;

een mooi leven ontdek en ervaar je

0ntdek

verwonder

Privélesyoga & meditatie

Ervaar de kracht van verbinding en open de ruimte om te ervaren.

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen

Een privéles yoga en/of meditatie is een uitnodiging om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf. Een reis die je maakt omdat je een mooi leven niet bedenkt of bezit; een mooi leven ontdek je en ervaar je. En dat begint bij jou. 

De waardevolle kracht van privélessen zit in de persoonlijke begeleiding, de aanpassing van de les naar wat jij in dat moment nodig hebt. Om de ervaringen verder mee te nemen je dagelijkse leven in ontvang je tools en andere technieken om mee naar huis te nemen. 

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen
Een privéles kan voor iedereen waardevol zijn.

Veelal komen mensen met de wens:

Hoe werkt het?

We starten met een eerste vrijblijvende intake van 15 à 30 minuten waarin we je wensen en/of intentie bespreken. Voelt het van beide kanten goed? Dan plannen we een aantal lessen in zodat een vast ritme en structuur jou een diepgaande en rijkere ervaring kunnen brengen.

Voor ZZP’ers of zakelijke klanten zijn de tarieven exclusief BTW. 

€89

per les

60 minuten

€105

per les

75 minuten

Privé sessieademwerk

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen

Daar waar je de adem heen beweegt, ervaar je leven 

In een ademsessie ga je begeleid op reis in je lichaam en je bewustzijn om zo nog meer in contact te komen met wie en wat je daadwerkelijk bent. Door bewust te ademen, kan de energie stromen. Nieuwe levensenergie ademen we in en dat wat ons niet dient, laten we los bij de uitademing.

De adem brengt beweging waar er eerder geen was en activeert ons zelfhelend vermogen. Door middel van je adem en een ademtechniek word je je bewust en dat waar je je bewust van bent kun je ervaren, voelen, toelaten en laat het jou los. Het is het loslaten van oude ervaringen, patronen en pijnen. Je ademt jezelf vrij. 

The Studiio | Dé plek waar je mag vertragen, verstillen

Ervaar je op dit moment hartklachten, hyperventilatie, glaucoom, ernstige psychische problemen of ben je zwanger? Dan is het fijn dat gelijk bij het eerste contact te benoemen.

Hoe werkt het?

Het is afhankelijk van jouw behoeftes en intentie hoeveel sessies waardevol zijn. We starten met een minimum van 3 sessies omdat een aantal sessies dienen voor een duurzamere ervaring en verandering om je dagelijkse leven te verrijken. 

Voor ZZP’ers of zakelijke klanten zijn de tarieven exclusief BTW. 

per sessie

€125

eerste sessie met intake

120 minuten

vervolgsessies

90 à 120 minuten

Mooiewoorden

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

Hi, je bent al een tijdje onze website aan het ontdekken, dus

Neem een korte, bewuste pauze

een waardevol moment om te vertragen

vertraag

ontspan